Afbeelding

1e prijs voor Tienerwerk 'De Boemerang'

NULL

1e prijs voor Tienerwerk 'De Boemerang'


Beek en Donk - Tijdens de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk won Tienerwerk 'De Boemerang' vrijdagavond de 1e prijs in de categorie jeugd en jongerenwerk. De cheque van €250,00 wordt natuurlijk weer besteed aan de kinderen van 10 t/m 15 jaar in Beek en Donk. 'De Boemerang' bedankt iedereen die op hen gestemd heeft. Tevens wil Tienerwerk Beek en Donk hierbij ook de ouders bedanken voor hun vertrouwen en de tieners voor hun enthousiaste deelname aan de activiteiten.

De volgende activiteit van de Boemerang is een 'Halloween'-Disco op vrijdagavond 8 november van 19.30-22.00 uur voor alle kinderen van 10 t/m 15 jaar uit Beek en Donk. Let op! Ingang via de eigen ingang van de tienerruimte, dit is achter (bij de parkeerplaatsen) van het Ontmoetingscentrum. De entree is €1,00. Aanmelden kan via de website www.boemerangbeekendonk.nl.

Het volledige programma van activiteiten van Tienerwerk 'De Boemerang' voor de rest van het jaar staat ook op de website.Op de hoogte blijven van alle activiteiten en foto’s kan ook via https://www.facebook.com/tienerwerk.deboemerang of volg hen op www.twitter.com/De_Boemerang