Winteractiviteiten van Seniorenvereniging KBO Lieshout

NULL

Winteractiviteiten van Seniorenvereniging KBO Lieshout


Lieshout - Nu de eerste herfststormen hebben gewoed en het kwik ’s nachts al aardig naar het nulpunt daalt, ziet men het gasverbruik in huis omhoog schieten. Vaak valt er met simpele middelen al heel wat te besparen. Leden van de KBO kunnen hierover van alles te weten komen op de themamiddag 'Energie Besparen' op donderdag 14 november in het Bavaria Brouwerij Café. Aanvang 14.00 uur. Spreker is de heer Richard de Beer. Aanmelden kan bij de Inloop.


Samen Uit Eten is een activiteit die altijd veel deelnemers trekt. De volgende eetavond staat gepland op woensdag 27 november. Deze keer is gekozen voor een dinerbuffet in restaurant Grotels Hof in Bakel. Aanmelden kan bij de Inloop. Hier kan men ook aangeven of men graag met iemand mee wil rijden.

De maand december staat in het teken van de feestdagen. Op dinsdag 10 december vertrekt de bus om 10.00 uur vanaf het Dorpshuis naar de prachtige stad Munster in Duitsland. In het centrum zijn diverse kerstmarkten op loopafstand van elkaar. De dag wordt besloten met een diner in Waldrestaurant Annabergerhof in Haltern. Om 22.00 uur verwacht men weer in Lieshout te zijn. Aanmelden bij de Inloop.

Noteer vast in uw agenda: dinsdag 17 december is de Kerstviering in zaal De Koekoek. Aanvang 14.00 uur. Koor Vogelenzang is van de partij en de verdere invulling van het programma volgt nog.

Voor alle activiteiten kunnen de leden van KBO Lieshout zich aanmelden bij De Inloop. De Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur en iedere dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis in Lieshout.

Heeft u interesse in deze dynamische seniorenvereniging en bent u 50 jaar of ouder? Loop dan eens gezellig en vrijblijvend binnen bij de Inloop in het Dorpshuis.