Maaltijdgebruikers maken kennis met luxe maaltijden van Culinique

NULL

Maaltijdgebruikers maken kennis met luxe maaltijden van Culinique


Laarbeek - De Maaltijdservice heeft de producten van Culinique in haar vaste assortiment opgenomen, daarom wil ViERBINDEN haar gebruikers ook kennis laten maken met deze maaltijden.


De unieke kenmerken van Culinique-maaltijden zijn: Gezond, puur en (h)eerlijk. Een heerlijke, eerlijke en gezonde maaltijd op restaurantniveau.

Zelf samenstellen
Culinique-maaltijden bestaan uit los verpakte componenten, men kiest dus zelf de combinatie van groenten, vlees en aardappelen. Ook zitten er luxere componenten in het assortiment, zoals biefstuk en verschillende vissoorten.

Speciale verpakking
Culinique-maaltijden maken gebruik van een speciaal ontwikkelde nieuwe verpakkingstechniek waardoor de individuele producten precies de warmte krijgen die ze nodig hebben. Eenvoudig in gebruik.

De komende dagen ontvangen alle maaltijdgebruikers van ViERBINDEN in Laarbeek bij de bezorging van hun maaltijden daarom een flyer over Culinique maaltijden met een bestellijst. Is men benieuwd geworden naar de kwaliteit en mogelijkheden van deze maaltijden, dan kan men er via deze bestellijst kennis mee maken. Rondom de huidige koel-vers maaltijden verandert er niets, maar de luxe maaltijden van Culinique zijn wellicht een interessante aanvulling voor weekends, feestdagen en andere bijzondere dagen, waarop men zich extra wil verwennen. De gerechten kunnen naast de huidige maaltijden besteld worden en worden samen met de andere maaltijden bezorgd.

Wanneer iemand, die nog geen gebruikmaakt van de maaltijdservice van ViERBINDEN, belangstelling heeft voor de luxe maaltijden van Culinique, graag contact opnemen met ViERBINDEN tel. 0492-328803.