Vrijwilligers gezocht

NULL

Vrijwilligers gezocht


Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek is voor Zorgboogcentrum de Regt in Beek en Donk op zoek naar een vrijwilliger die op zondagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur koffie wil schenken aan de bewoners en bezoekers in de Gasterij van de Regt. Tevens is er tot 16.30 uur hulp nodig bij het dekken van de tafels voor het souper in de Gasterij.


Voor ORO woonvoorziening de Bleek in Beek en Donk is ViERBINDEN op zoek naar een zangcoach, die 1 keer in de 2 weken zangles wil geven aan een cliënt van de Bleek.

Voor ORO de Hoge Hees in Beek en Donk komt ViERBINDEN graag in contact met een vrijwilliger, die samen met een verstandelijk beperkte vrouw van 54 jaar wil gaan fietsen op een duo-fiets. Voor een 57-jarige man van de Hoge Hees wordt een actieve vrijwilliger gezocht om met hem activiteiten te gaan ondernemen. Bijvoorbeeld naar de bioscoop gaan, een terrasje pikken, fietsen, winkelen, enz.

Voor ORO de Lage Hees in Beek en Donk is ViERBINDEN op zoek naar een vrijwilliger die samen met een 35-jarige man leuke dingen wil gaan doen, zoals fietsen, wandelen, winkelen, zwemmen, maar ook het bezoeken van een dierentuin of een theater.

Voor meer informatie over vrijwilligersvacatures, graag contact opnemen met: ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek, Otterweg 27 in Beek en Donk. Telefoon: 0492-328 807. E-mail: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl.

De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.vierbinden.nl of te vinden in de vacaturemappen van de dorpsservicepunten.