Afbeelding

Voorverkoop Sauwelavond gaat los!

NULL

Voorverkoop Sauwelavond gaat los!

Beek en Donk – Vandaag om 11.11 uur gaat de kaartverkoop van start voor de Sauwelavond 2014. Het is de organisatie gelukt een kwalitatief hoogstaand programma in elkaar te zetten. Zo slaagde de organisatie erin om Andy Marcelissen zover te krijgen naar één van de mooiste kletsavonden uit de regio te komen. De man van de ‘droge’ humor, het absurde weer van Henk Huppelschoten en de bijna onnavolgbare humor, welke hij met het grootste gemak lijkt te brengen.

Rien Bekkers is nog zo'n prijzenwinnaar die het podium van muziekcentrum het Anker gaat betreden. Hij is de enige kletser die tweemaal de felbegeerde trofee de ‘Zilveren Narrenkap’ won èn ook de titel ‘Kampioen van Zuid-Nederland’. Werkelijk al zijn typetjes zorgen voor veel gulle lachsalvo’s.

KUUB kent iedereen, al was het maar omdat ze van eigen bodem komen. Al sinds 2008 vormen Jan Swinkels, Maarten van de Weijer, Mark van den Enden, Jos Slaats en Wim van Hest deze cabaretgroep, en zijn ze graag geziene gasten op vele grote kletsavonden en toernooien.

‘Stenzel, Kivits & Menders’ zijn waarschijnlijk wat minder goed bekend bij het grote publiek. Deze heren, ook bekend van o.a. tv, schrikken niet terug voor muzikaal acrobatische toeren. Ze barsten van de absurde ideeën, hebben oog voor poëtische humor en zijn eenvoudigweg onovertroffen. Hoogstaand amusement wat niet eerder te zien was tijdens de Sauwelavond.

Een andere heel grote, en dan ook letterlijk in dit geval, is kletser Rob van Elst. Deze uit de kluiten gewassen Groesbeekse ‘carnavalist', zoals hij zichzelf noemt, houdt van zelfspot en haalt uit de meeste vervelende situaties humor.

Dirk Kouwenberg is een tonpraoter die eveneens nooit eerder hier te zien was. Zijn laatste twee creaties hebben beide de finale gehaald van de Brabantse Kampioenschappen te Valkenswaard en het hoofdtoernooi van het Keiebijters Kletstoernooi in Helmond. Naast het tonpraoten is Dirk Kouwenberg ook actief als creatieve geest voor filmproducties, presentaties, campagnes en concepten. Lachen is bij hem verzekerd.

De lokaal beroemde 'Foute Vinylshow' en 'Rôllik Goewd' zorgen voor een muzikaal feest.

Afgelopen jaren was de Sauwelavond binnen heel korte tijd uitverkocht. Daarom raadt de organisatie iedereen aan om op tijd voor de computer te gaan zitten. Kaarten zijn te verkrijgen via www.teugelders.nl (niet op de mobiele website) en een beperkt aantal bij drogisterij Ceelen aan het Heuvelplein.