Lieshoutse bridgeclub doet mee met bridgecursus op tv

NULL

Lieshoutse bridgeclub doet mee met bridgecursus op tv


Lieshout – Bij Omroep Max start op 20 november een bridgecursus die wekelijks te zien is. Deze wordt uitgezonden om 14.40 uur op Nederland 2. Laagdrempelig, lichtvoetig, interessant, en begeleid door een speciale website, waar alle kijkers gratis en vrijblijvend kunnen oefenen.

De Lieshoutse bridgeclub 'De Poort van Binderen' is sinds jaar en dag aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond die dit mede organiseert, en heeft zich aangemeld om na afloop de kijkers, die verder willen, op te vangen. Eventueel met een aparte lijn op de club, of met een speciaal oefenprogramma, of verdere lessen met praktijkoefeningen, net waar de kijkers behoefte aan hebben.

Als je al vaak hebt gedacht: “Zou dat iets voor mij zijn, dat bridgen?”, dan heb je nu de kans om dat eenvoudig en vrijblijvend uit te proberen. En als je het interessant vond, staan zij van De Poort van Binderen na afloop voor je klaar, om je verder wegwijs te maken in het bridgen.

Geef de tip van deze tv-uitzending ook door aan familie, vrienden en kennissen, een van hun heeft er misschien ook al vaak over gedacht. Fitness voor de grijze hersencellen, wie vaart daar niet bij?

Voor verder informatie kun bellen of mailen: Gerda Spek tel: 0499 – 421980. Marie-José Kobussen tel: 0499 – 375017 email: mjkobussen@xs4all.nl.