Afbeelding

Keurmerk Uitvaartzorg voor De Groof Uitvaartverzorging

NULL

Keurmerk Uitvaartzorg voor De Groof Uitvaartverzorging


Beek en Donk - De Groof uitvaartverzorging behaalde als enige particuliere uitvaartonderneming in de regio het Keurmerk Uitvaartzorg. Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer u een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wilt u dat dit goed gebeurt. Wanneer u kiest voor een ondernemer met het Keurmerk Uitvaartzorg, dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.


De Groof uitvaartverzorging behaalde glansrijk het keurmerk. Aan alle eisen werd ruimschoots voldaan. Zij hebben zich in de afgelopen tien jaar gespecialiseerd in begeleiding van uitvaarten met een geheel eigen karakter en persoonlijke invulling.

Het keurmerk biedt zes zekerheden: De onderneming is betrouwbaar en zij maken heldere afspraken over de (deskundige) begeleiding en uitvoering van de uitvaart, zij maken een transparante kostenbegroting, staan voor een goede organisatie van de uitvaart met bekwaam personeel en zij hanteren een klanttevredenheidsonderzoek met een doelmatige afhandeling.

In de uitvaartcentra in zowel Beek en Donk als in Deurne wordt alles gedaan om de persoonlijke, vakbekwame dienstverlening steeds te blijven optimaliseren.