Vormselwerkgroep Aarle-Rixtel zoekt nieuwe mensen

Onderwijs

Vormselwerkgroep Aarle-Rixtel zoekt nieuwe mensen

Aarle-Rixtel - De vormselvoorbereiding voor kinderen die in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zitten is weer van start gegaan. Helaas is het voor drie van de vier werkgroepleden dit jaar het laatste jaar dat ze de kar hiervan trekken. Daarom is de vormselwerkgroep Aarle-Rixtel op zoek naar personen die mee willen helpen.

Heeft u een kind in de bovenbouw, dat gedoopt is en communie heeft gedaan, en waarvan u graag zou willen dat hij of zij ook gevormd wordt komend jaar of in een van de jaren daarna, help dan mee de vormselvoorbereiding te laten voortbestaan.

Alle hulp is welkom. Wat nodig is, is dat je graag een avond doorbrengt met een groep kinderen van 12/13 jaar oud. Het gaat om 8 bijeenkomsten van 1,5 uur. De bijeenkomsten zijn gezellig, vrolijk en natuurlijk soms ook heel serieus. Er wordt geluisterd, gepraat, getekend, er worden spelletjes gedaan, gezongen, gerapt en er wordt muziek geluisterd. Op een leuke manier probeert de vormselwerkgroep met de kinderen na te denken over het geloof en hun vragen te beantwoorden.

Een dringende vraag dus aan alle ouders: Kun en wil je je volgend jaar inzetten voor de volgende groep vormelingen? Heb je interesse, kom dan dit jaar vast een keer een avond een kijkje nemen! Wil je het zelf niet doen, maar ken je iemand die het wel zou willen/kunnen doen, jong of oud, geef deze oproep dan door. Meer informatie is te verkrijgen bij Annemiek Kamp, Zwanendreef 12, tel. 384004, e-mail: annemiek@schok.net.