Afbeelding

Laarbeek viert de Dag van de Mantelzorg

NULL

Laarbeek viert de Dag van de Mantelzorg


Laarbeek - Welzijnsinstelling ViERBINDEN hield zondag voor de 15de keer de 'Dag van de Mantelzorg' in Laarbeek. Deze middag is bedoeld om waardering uit te spreken aan alle mantelzorgers van Laarbeek voor hun goede zorgen en hen een ontspannende middag te bezorgen. Maar liefst 75 mantelzorgers waren op deze dag aanwezig.


Hanneke Manders (coördinator mantelzorg) opende samen met Peter Kuijs (directeur ViERBINDEN) en Joan Briels (wethouder maatschappelijke ontwikkeling gemeente Laarbeek) de middag. Daarna genoten de aanwezigen van een heerlijke brunch.

Na de brunch heeft BOOM events met het SjongeJonge gezorgd voor een gezellige, muzikale bingo. Met koffie en gebak en daarna een borrel werd de gezellige middag om 16.00 afgesloten.

De mantelzorgers die bij ViERBINDEN ingeschreven staan en zich niet voor deze middag hadden aangemeld, werden op zondagochtend thuis verrast door bezorgers van De Maaltijdservice en ViERBINDEN. Deze extra attentie is ter gelegenheid van het 5e lustrum Dag van de Mantelzorg, mede mogelijk gemaakt door De Maaltijdservice en Culinique. Bij 150 mantelzorgers zijn de maaltijden enthousiast ontvangen. De 60 mantelzorgers die niet thuis waren, hebben de mogelijkheid gekregen om deze attentie bij het ViERBINDEN op te halen. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

ViERBINDEN dankt De Maaltijdservice, Culinique maaltijden, ’t Verswarenhuys Beek en Donk, Rabobank PeelNoord
Contactpersonen mantelzorgondersteuning.