Activiteiten in Ganzegat

NULL

Activiteiten in Ganzegat


Aarle-Rixtel - Er gebeurt op dit moment van alles in Ganzegat. Om de inwoners goed op de hoogte te houden, staan hieronder een aantal belangrijke gebeurtenissen/activiteiten vermeld.


Nieuwe site
Onlangs is de nieuwe site van de stichting organisatie carnaval Ganzegat online gegaan. Kijk eens op www.ganzegat.nl voor de laatste nieuwtjes, foto’s en de agenda.

Prinsraden
Joris vd Zanden en Petra Driessen zijn de winnaars geworden van het prinsraden. Zij hadden het bij het rechte eind door prins Jan Willem den Uurste te raden. Beiden zijn te gast tijdens een van de ganzekwekavonden.

Seniorenmiddag
Op zaterdag 1 februari 2014 wordt in de Dreef een middag georganiseerd voor alle senioren van Ganzegat. Gans Anders, de Heikantzangers, Dik Voor Mekaar, Annie Jacobs en ’t Boekels Kwartierke zullen optreden. Nadere info hierover volgt nog. De middag begint om 14.00 uur.

Sleuteloverdracht

Op carnavalszaterdag 1 maart zal de sleuteloverdracht van de gemeente Laarbeek plaatsvinden in de tent achter café zaal de Vrienden. Burgemeester Hans Ubachs zal de sleutels overdragen aan de prinsen van Ganzegat, Ganzendonck, de Heikneuters en de Raopers. Een leuke happening om mee te maken, houd de berichtgeving hieromtrent in de gaten.

Prinsenreceptie

Op zaterdag 30 november vindt in de Dreef de prinsenreceptie plaats. Van 18.30 tot 19.30 uur is het de beurt aan jeugdprins Florian en jeugdprinses Iris. Aansluitend vindt de receptie van prins Jan Willem d’n Uurste plaats. Iedereen is bij deze recepties van harte uitgenodigd.