Zondag is het zo ver: The Voice of Kwizut

NULL

Zondag is het zo ver: The Voice of Kwizut


Laarbeek - Aanstaande zondag gaat de eerste editie van the Voice of Kwizut los. Met een deelnemersveld van maar liefst 12 talenten uit Laarbeek en de naaste omgeving, belooft het nu al een geweldige auditiemiddag te worden.


De talenten zijn een gemêleerd gezelschap waarbij de één gebruikmaakt van een orkestband en de ander zichzelf zal begeleiden. Het leeftijdsverschil tussen de jongste en de oudste is tien jaar. Zij gaan strijden om één van de drie felbegeerde plekken om op te mogen treden tijdens de Kwizut-feestavond op 11 januari 2014, met als uiteindelijke doel voor ogen, een plaats op het podium van WiSH Outdoor 2014.

Wie er door mogen naar de finale op 11-januari wordt aansluitend aan de audities bepaald en direct bekendgemaakt door een driekoppige deskundige jury. Café/zaal van de Burgt is voor het publiek open vanaf 14.30 uur. Om 15.15 uur start de auditiemiddag met de loting voor de deelnemers.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om de Laarbeekse talenten aan te komen moedigen, en Kwizut zou Kwizut niet zijn als over deze middag geen vragen terug zouden komen tijdens de Kwiz-avond.