Afbeelding

Korfbalclub Flamingo

NULL

Korfbalclub Flamingo’s houdt grote dienstenveiling


Mariahout - Korfbalclub Flamingo's houdt op zaterdag 23 november een grote dienstenveiling. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd. Deze feestelijke avond vindt plaats in het Buurthuis in Mariahout en start om 19.30 uur.


De vereniging heeft een enorme diversiteit aan te veilen goederen en diensten weten te verzamelen en het belooft dan ook een grandioos spektakel te worden. Iedereen is deze avond van harte welkom. Uiteraard om gezellig een drankje te drinken, en voor wie wil om te bieden op de te veilen diensten.

Volgens Korfbalclub Flamingo’s heeft de jeugd de toekomst. Belangrijkste doelstelling voor de vereniging is om de Laarbeekse jeugd nu én in de toekomst de mogelijkheid te bieden om te kunnen korfballen. Daarnaast bestaat Flamingo’s op 24 maart 2014 maar liefst 50 jaar. Een prachtige prestatie waarvoor in mei een jubileum weekend wordt georganiseerd.

Met de opbrengst van de dienstenveiling wil Flamingo’s bovenstaande doelstellingen realiseren. Voorop staat de Laarbeekse jeugd. Hen de mogelijkheid geven om bij een gezellige, gezonde vereniging hun sport uit te kunnen oefenen. Daar is het 50 jaar geleden onder leiding van Pastoor van Eijndhoven ten slotte om begonnen…