Afbeelding

Jongere generatie goed vertegenwoordigd bij PNL

Politiek nieuws

Jongere generatie goed vertegenwoordigd bij PNL


Laarbeek - Volgend jaar maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Veel politieke partijen zijn al druk bezig met het opstellen van hun kieslijst. Ook PNL, de grootste partij in de huidige gemeenteraad, is hiermee volop bezig. Voor PNL is de samenstelling van de lijst zeer belangrijk. Het doel van PNL is om zowel de vier dorpskernen van Laarbeek als verschillende generaties te vertegenwoordigen op de kieslijst.


De jongere generatie is vaak nog ondervertegenwoordigd in lokale politiek, vindt PNL. "De gemeenteraad zou een afspiegeling moeten zijn van Laarbeek, dus ook de jongere generatie zou meer vertegenwoordigd moeten zijn in de gemeenteraad", aldus Hans Vereijken, die onlangs herkozen is tot lijsttrekker van PNL voor de verkiezingen van volgend jaar.

PNL probeert met zijn jongerenleden ook deze generatie te vertegenwoordigen in de gemeenteraad. De volgende leden zijn actief bij de partij: Jan Biemans, Gijs Vereijken, Robin van Waardenburg, Arian de Groot, Ilse Barten, Martijn van Vijfeijken, Jouk Lucassen en Bowen Straatman. Ook zijn jongeren volgens PNL erg belangrijk voor de toekomst van de partij. Zij zijn namelijk de oudere generatie van de toekomst. "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!"