Afbeelding

Joan Briels lijsttrekker van De Werkgroep

NULL

?Joan Briels lijsttrekker van Laarbeeks Politieke Partij De Werkgroep


Op donderdagavond is tijdens de algemene ledenvergadering van Laarbeeks Politieke Partij De Werkgroep unaniem gekozen voor Joan Briels, huidig wethouder maatschappelijke zaken in Laarbeek, als lijsttrekker van deze partij voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.


Joan Briels heeft veel ervaring op het gebied van alle onderwerpen die met maatschappelijke ontwikkelingen te maken hebben. Onder andere gezondheidszorg, jeugdzorg en ouderenzorg, maar ook verenigingswerk en sport. Graag wil hij ook in de komende periode zijn kennis en ervaring inzetten om de belangen van de Laarbeekse burger te dienen op deze belangrijke thema's.

Joan Briels, geboren in Mariahout op 14 maart 1964 zit nu in zijn derde Raadsperiode. Eenmaal in de gemeenteraad namens De Werkgroep, waarna twee maal achtereen als wethouder maatschappelijke zaken bij de gemeente Laarbeek. Joan voert samen met een aantal bekende vertrouwde Laarbeekse gezichten, zoals Ben Swinkels, Jos Gruijters, Rick van Bree en Erik van Haperen de kieslijst van De Werkgroep aan. Kort daarop gevolgd door Veerle van Schaijk die als enthousiaste negentienjarige nieuwkomer een verkiesbare zesde plaats verwerft.

Tijdens de ledenvergadering is ook het partijprogramma met de leden uit de achterban vastgesteld. De Werkgroep is voor afstemming en draagvlak. De Werkgroep, THUIS in Laarbeek!