Afbeelding

Pepernotenparty bij &RG-Teens

NULL

Pepernotenparty bij &RG-Teens


Lieshout - Op zaterdag 30 november vindt dit keer speciaal voor de Lieshoutse tieners een disco plaats, met als thema de Sint. Het wordt een disco die elk feestbeest leuk vindt. De pepernotendisco van vorig jaar bezocht de jeugd massaal, cadeaus inpakken voor alle gasten, doet de organisatie niet dat wordt een beetje abnormaal.


Ze hebben daarom een mystery guest die avond. De rest blijft nog een verrassing, maar het wordt zeker een vette disco, boordevol show en entertainment.

Wat staat er nog meer op zaterdagavond 30 november te gebeuren? Overtuig jezelf door er te zijn en laat je verrassen en opbeuren. Party Jockey Tim (Tim Frenken) - jullie disk jockey en entertainer - heeft dit keer weer iets speciaals voor ogen en doet onder andere ook een beroep op jullie rijm vermogen. Kom met een rap, rijm, gedicht of met een mooi verhaal en maak kans om iets moois te winnen. Dus als je slim bent, begin je na het lezen van dit artikel alvast!

Heb je een zwarte pruik of wat schmink en een baret met veer, een witte baard of staf met mijter? Als je verkleed komt in de juiste sfeer en je wordt gespot en komt in de spotlights, dan sta je met je prijs vereeuwigd op de &RG-teens website.

De discoavond vind plaats in de CLUB ENERGIE ruimte, de jeugdruimte van het Dorpshuis te Lieshout onder toezicht van de vrijwilligers van &RG-teens, tienerwerk Lieshout. Dit wordt weer de hele avond feesten tot je erbij neervalt, op muziek die jij leuk vindt. Je verbaast je als je om je heen kijkt, want iedereen doet mee! Win mooie prijzen of word de &RG-teen van de maand!

De toegang tot &RG-teens discoavond is voor tieners met een pasje gratis en iedere gezellige jeugdige tiener (vanaf groep 7) tot en met 15 jaar is tegen betaling van €1,50 van harte welkom. De Discozaal is open vanaf 19.30 uur. Zorg dat je op tijd bent om het allemaal mee te kunnen maken, want om 22.00 uur is deze zeer bijzondere discoavond weer voorbij. Kijk ook voor meer informatie op de website: www.energyteens.nl.