Afbeelding

Mike del Ferro Trio bij Wim Beeren Jazz Society

NULL

Mike del Ferro Trio bij Wim Beeren Jazz Society


Aarle-Rixtel - Woensdag 27 november maakt het trio van pianist Mike del Ferro zijn opwachting bij Wim Beeren Jazz Society in café Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel.


Als zoon van operazanger en stottertherapeut Leonardo (Len) del Ferro is Amsterdammer Mike een internationaal geroemd pianist met een enorme muzikale veelzijdigheid. Met een concertpraktijk in meer dan 100 landen variërend van jazz solo-recitals tot crossovers met traditionele muziek mag je Mike een globetrotter pur sang noemen. Daarbij deelde hij het podium met een indrukwekkend aantal grootheden uit de muziek. Ook heeft hij een groot aantal cd's op zijn naam staan en staat minimaal eenzelfde aantal nog op de rol. Mike laat zich begeleiden door bassist Theo de Jong en drummer Jamie Peet.

Gezien de overweldigende publieke belangstelling van de voorgaande optredens als vanzelfsprekend het advies om tijdig aanwezig te zijn. Aanvang 20.30 uur, entree €7,00. Meer informatie: www.wimbeerenjazzsociety.nl en www.mikedelferro.com.