ViERBINDEN zoekt maatjes

NULL

Laarbeek - Een maatje kan op allerlei manieren helpen, bijvoorbeeld door een bezoek thuis te brengen of door samen op stap te gaan, sporten, naar de film, fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletje doen of een hobby uitoefenen.

Het maatjesproject van ViERBINDEN is op zoek naar vrijwilligers voor het maatjesproject:

- Voor een 77-jarige man uit Beek en Donk zoekt men een maatje die het leuk vindt om over kunst te praten en af een toe een tentoonstelling te bezoeken.

- Voor een 84-jarige vrouw uit Beek en Donk wordt een maatje gezocht om samen concerten en musea te bezoeken, een kopje koffie te drinken en een gezellig praatje te maken.

- Voor een 23- jarige vrouw met een licht verstandelijke beperking uit Beek en Donk zoekt men iemand die met haar, met name, op maandag helpt de week te starten door samen leuke dingen te ondernemen.

- Voor een 84-jarige man uit Lieshout is ViERBINDEN op zoek naar iemand die het leuk vindt samen met hem muziek te maken en spelletjes te spelen.

- Voor een 17-jarig meisje uit Beek en Donk met een licht autistische beperking zoekt men een maatje van haar leeftijd met geduld. Ze houdt van bakken en koken en om gezellig samen te kletsen.

- Een 79-jarige man uit Beek en Donk zoekt een maatje met veel geduld om een praatje mee te maken en naar muziek te luisteren.

Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature(s) graag mailen naar maatjesproject Laarbeek

De vacatures zijn ook hier te bekijken op de website.