Bibliotheek Lieshout sluit 3 weken

NULL

Bibliotheek Lieshout sluit 3 weken


Lieshout - Bibliotheek De Lage Beemden, vestiging Lieshout, is aan het verbouwen. Als gevolg daarvan is de bibliotheek met ingang van maandag 16 december 2013 drie weken gesloten. Op 6 januari 2014 heropent de bibliotheek haar deuren in het Dorpshuis aan de Grotenhof, met ruimere openingstijden dan voorheen.

In Lieshout wordt gebouwd aan een moderne bibliotheek, waar Bibliotheek De Lage Beemden haar blik op de toekomst kan blijven richten. De jeugd krijgt er de aandacht die ze verdient en volwassenen vinden er een frisse en actuele collectie.

Met ingang van 13 januari verruimen zij de openingstijden van de nieuwe bibliotheek. De bibliotheek is dan open van 09.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is er tussen 15.00 en 17.00 uur een professional van de bibliotheek aanwezig voor hulp en advies. De overige tijden kunt u ook terecht, want in de bibliotheek kunt u via zelfbediening uw materialen lenen. In de week van 6 januari is de bibliotheek alleen gedurende de bemande uren (15.00 tot 17.00 uur) geopend, in verband met werkzaamheden die in het dorpshuis zelf plaatsvinden.

Tijdens de drieweekse sluiting van bibliotheek Lieshout kunnen klanten terecht bij de overige locaties van Bibliotheek De Lage Beemden. In Beek en Donk zijn de verhuizing en verbouwing al achter de rug; daar kan men de toekomstige sfeer van de bibliotheek in Lieshout nu al proeven.