Raadslid Christian van den Berg neemt afscheid van ABL

NULL

Raadslid Christian van den Berg neemt afscheid van ABL


Laarbeek - Christian van den Berg heeft besloten om na een raadsperiode van vier jaar niet bij ABL verder te willen gaan. Zoals alle politieke partijen is ook Algemeen Belang Laarbeek druk doende met de lijst van kandidaten voor de aanstaande verkiezingen. Dit zou geleid hebben tot het besluit van Van den Berg.

Volgens het bestuur van Algemeen Belang Laarbeek bleek de afgelopen jaren al dat de manier van werken niet altijd de aanpak was waar Christian achter stond. Waar ABL staat voor een persoonlijke aanpak, staat Christian van den Berg voor een meer zakelijke aanpak. Het bestuur vind niet dat het één per definitie beter is dan het ander, maar blijft toch de basis voor de uitstraling waar ABL voor staat.

Nu de verkiezingen weer voor de deur staan, is er over de verschillende manier van aanpak gesproken. Dit had invloed op de volgorde van de kandidatenlijst. De communicatie en het resultaat van dit gesprek is volgens het bestuur voor Van den Berg niet naar tevredenheid verlopen. Dit is de reden dat het raadslid van zijn plaats op de lijst afziet.

Het bestuur van Algemeen Belang Laarbeek bedankt Christian van den Berg voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere politieke loopbaan.