Afbeelding

Toneelvereniging De Vriendenkring haalt de Ketelbinkies weer naar Lieshout

NULL

Toneelvereniging De Vriendenkring haalt de Ketelbinkies weer naar Lieshout


Lieshout – Toneelvereniging ‘De Vriendinkring’ uit Lieshout haalt toneelvereniging ‘De Ketelbinkies’ met hun nieuwe stuk ‘De Aspirientjeswaterval’ op 8 februari naar het Dorpshuis in Lieshout.

Al jaren heeft toneelvereniging ‘De Vriendenkring’ een vriendschappelijke band met ‘De Ketelbinkies’ uit Asten-Someren. Deze toneelgroep, voor spelers met een verstandelijke beperking vanaf 20 jaar, is een onderdeel van ‘KansPlus’ uit Someren.

In 2008 hebben ‘De Ketelbinkies’ met het stuk ‘Bloody Mary’ ook in Lieshout voor een uitverkochte zaal gespeeld. Na vijf jaar heel hard oefenen hebben ze nu een nieuw toneelstuk: ‘De Aspirientjeswaterval’ geschreven door Mart Moors. Zij komen dat op
8 februari om 19.30 uur opvoeren in het Dorpshuis te Lieshout.

De kaartjes hiervoor zijn te koop bij Top 1 Toys van Berlo, Dorpsstraat 47 te Lieshout en kosten €5,00. Het zou leuk zijn voor de spelers als ze wederom kunnen spelen voor een volle zaal. Het belooft een heel leuke avond te worden, dus doe jezelf een plezier en bezoek deze unieke voorstelling.

Kaartverkoop start op 2 januari. Zet deze datum op je kalender dan zien zij jullie graag op 8 februari 2014 in Het Dorpshuis te Lieshout.