Afbeelding

Winterse sfeer met

NULL

Winterse sfeer met ‘Un Bietje Brabants’ in het Buurthuis


Mariahout – ‘Ons Tejater’ wil er een traditie van maken om in de koude, donkere dagen rond kerstmis een beetje warmte te bieden. Dat gaat plaatsvinden op zaterdag 14 december in het Buurthuis in Mariahout.

Men wordt ontvangen met een glaasje glühwein en met het optreden van Un Bietje Brabants zullen gezelligheid, weemoed en herkenning helpen de dagelijkse beslommeringen even te vergeten. Natuurlijk worden de liedjes en de vertellingen, zoals bekend bij Un Bietje Brabants, op een weergaloze manier gebracht.

Un Bietje Brabants is een echte Brabantse muziekgroep. Ze vinden hun oorsprong in Aarle-Rixtel. De groep heeft een gevarieerd repertoire van luisterliedjes tot vrolijke meezingers. Alle teksten en de meeste muziek zijn van eigen hand. Bij Un Bietje Brabants staat gemoedelijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel. Zie verder www.unbietjebrabants.nl.

De avond begint om 20.30 uur. Entree is € 7,50 en daar krijgt men een glas glühwein bij. Reserveren kan via de website: www.vierbinden.nl/onstejater of telefonisch: 0499-422878 (Dorpshuis Lieshout) van maandag t/m donderdag na 13.00 uur.

Men kan de kaartjes ook tegen contante betaling afhalen in het Dorpshuis Lieshout of in het Buurthuis in Mariahout.