Afbeelding

Deja Vu houdt feestweekend voor 2-jarig bestaan

NULL

Deja Vu houdt feestweekend voor 2-jarig bestaan


Aarle-Rixtel – Café Deja Vu in Aarle-Rixtel bestaat twee jaar. Twee bewogen jaren met minder leuke gebeurtenissen, maar zeker ook vele mooie momenten. Dit weekend op 6 en 7 december wordt het 2-jarig bestaan gevierd met onder andere WE ARE A-R, 24/7 en de coverband NO EXIT. De MooiLaarbeekKrant kijkt samen met eigenaar Dave Jansen (30) terug op twee jaar Deja Vu.

Hoe het begon
Twee jaar geleden werd een droom werkelijkheid: De start van een eigen café! Wegens omstandigheden besluit Dave alleen verder te gaan. Spijt heeft hij niet van zijn beslissing: “Er zijn zoveel leuke dingen gebeurd. Ik heb een geweldig team en heel veel goede vrienden gekregen en daar ben ik trots op. Dat wil ik voor geen goud opgeven.”

Hoogte- en dieptepunten
Een reden voor vele geslaagde feesten in het café is het ‘Run je eigen kroeg’-concept. Deze competitie wordt al jaren met veel succes georganiseerd. Run je eigen kroeg geeft de deelnemers de mogelijkheid een eigen thema te verzinnen, zorgen voor de aankleding, reclame en even de smaak te proeven van wat een café runnen zoal inhoudt.

Helaas kent het jaar 2013 voor Dave niet alleen hoogtepunten. Café Deja Vu moest in mei twee weken dicht, omdat het zich niet gehouden heeft aan de sluitingstijden. “Als mensen bij mij om kwart voor drie een drankje hebben besteld, wil ik hen rustig hun drinken op laten drinken. Ik wil ze namelijk de volgende dag graag weer terugzien, dat is soms moeilijk”, vertelt Dave. Mede hierdoor moet het café om twee uur ’s nachts dicht in plaats van drie uur. "Hopelijk komt hier snel verandering in!

Positief de toekomst tegemoet
Ondanks de vervelende gebeurtenissen afgelopen jaar is Dave heel positief. Vol frisse moed en een hoop leuke ideeën gaat hij het nieuwe jaar tegemoet. Dave is muzikant en zijn passie hiervoor laat hij in de toekomst graag terugkomen in zijn café. Zelf denkt hij aan live jamsessies. “Ik zou heel graag jamsessies in mijn café willen organiseren. Er zijn bandjes en muzikanten genoeg, maar kwaliteit is ook heel belangrijk. Ik wil er wel voor zorgen dat niet alleen pap en mam tevreden zijn”, vertelt de café-eigenaar.

Naast de jamsessies komt er een pooltafel en worden per 1 januari de openingstijden aangepast voor onder andere het uitzenden van voetbal. Deja Vu zal in het nieuwe jaar extra op de dinsdagavond en de zaterdag- en zondagmiddag open zijn.

Wil je een keer een eigen kroeg runnen of een mooi feestje meemaken, zoals het feest op 6 en 7 december? Klik dan hier voor de site van Deja Vu.