Afbeelding

Samen onze overleden kinderen gedenken

NULL

Samen onze overleden kinderen gedenken


Laarbeek - Ieder jaar wordt op de tweede zondag in december Wereldlichtjesdag georganiseerd. Dit jaar, op zondag 8 december, staan we met elkaar stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Wij nodigen alle ouders die een kind hebben verloren van harte uit en hopen op die manier een lichtpuntje te kunnen bieden in deze donkere dagen
.

We eren en herinneren alle kinderen door een kaarsje te laten branden en deze bij onze herinneringsboom te plaatsen, te luisteren naar muziek, troostende woorden en gedichten. Als u een kind hebt verloren, bent u van harte uitgenodigd. Er zijn mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen van 80 jaar. Broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen zijn allemaal welkom. Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling. Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al 30 jaar geleden was. De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen. Iedere ouder heeft een eigen verhaal.

Wilt u uw verhaal met anderen delen, dan is daarvoor gelegenheid. Wilt u dit wel van te voren even laten weten via de website?

Locatie:
Aula uitvaartcentrum De Groof
Oranjelaan 54, Beek en Donk

aanvang: 18.15 uur.