Beek en Donks Gemengd Koor geeft Kerstconcert

NULL

Beek en Donks Gemengd Koor geeft Kerstconcert


Beek en Donk – Het Beek en Donks Gemengd Koor verzorgt op zondag 15 december om 14.30 uur een sfeervol Kerstconcert in de H. Michaëlkerk. Dit concert staat onder leiding van de nieuwe dirigent Dhr. Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleid door Mevr. Jeannette Seijkens.

Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, ook de nummers: Unto us is Born A Son van David Wilcocks , Ihr Hirten Komt Erbei van F.S. Auman, La Nuit de Noel gezongen.

De kerstgedachte zal worden uitgesproken door de beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook zal er een muzikaal intermezzo worden verzorgd door de pianistes Mevr. Jeannette Seijkens en door Ynske Leenders. Ynske bespeelt de dwarsfluit.  

Het koor wil dit kerstconcert van harte aanbevelen. Men zal er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donk Gemengd Koor nodigt iedereen dan ook van harte uit, om op zondag 15 december om 14.30 uur in de H. Michaëlkerk te komen luisteren en mogelijk mee te zingen.