Afbeelding

D

NULL

Dè Vèlt Op naar Seniorenmiddag


Beek en Donk – De Aarle-Rixtelse groep 'Dè Vèlt op' is één van de topattracties tijdens de gezellige Ganzendonckse Seniorenmiddag op 15 februari 2014. De organisatie van dit evenement haalt dit jaar amusement van niveau binnen. Meldde men eerder al dat kletser Ton Brekelmans zijn opwachting zal maken, nu is het programma weer verder uitgebreid.

Het is alweer een hele tijd geleden dat Dè Vèlt Op haar opwachting in Ganzendonck maakte, maar nu is het toch eindelijk weer zover. Jarenlang al draait deze groep mee in de top van het amusement. Iedere keer weer slagen ze er in om met iets nieuws te komen, waarbij de bekende deuntjes natuurlijk bij iedereen in het hoofd blijven zitten, zoals bijvoorbeeld het 'Bolderkarke'.

Voor de vrolijke noot, in de vorm van een aantal feestnummers, zorgen 'De Patatjes'. Dit duo, bestaande uit Mark van Vijfeijken en Hans Smits, zingt het ene na het andere bekende deuntje. Meezingen en bewegen is hierbij gegarandeerd.

Op dit moment zijn er alleen kaartjes te verkrijgen via www.teugelders.nl (kijk bij Seniorenmiddag). Ze kosten slechts € 4,00 en daarvoor krijgt men niet alleen een mooie middag voorgeschoteld, maar ook nog een kop koffie en een consumptie. De belangstelling voor de middag wordt ieder jaar groter en ook hier geldt, net als bij de Sauwelavond, vol is vol.