Wijnactie: O&U komt naar u toe

NULL

Wijnactie: O&U komt naar u toe


Beek en Donk - De leden van harmonie O&U komen zaterdag voor het tweede jaar op rij in Beek en Donk langs de deuren met wijn. De keuze is op dezelfde wijnen gevallen als vorig jaar. Dit komt door een proeverij van de leden, maar ook door de vele positieve reacties van vorig jaar.

Geboden worden de witte wijn ‘Cogmans Kloof’ uit Zuid Afrika en de rode wijn ‘Merlot Principato’ uit Italië. De witte wijn is lekker als aperitief maar ook bij vis, gevogelte en pasta. De rode wijn is een mooie zachte wijn om zo te drinken en tevens lekker bij vleesgerechten. Dat deze wijnen weer als beste uit de test gekomen zijn, laat zien dat het uitstekende keuzes zijn en dat het niet zomaar wijntjes zijn. Deze wijnen zullen voor €5,00 per fles worden aangeboden.

De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor het in goede conditie houden van de instrumenten, zodat zij ook in de toekomst prachtige concerten kunnen blijven verzorgen. Mocht men niet thuis zijn, maar wel deze actie willen steunen, dan kan men ook zelf langskomen in Muziekcentrum het Anker aan de Pater Vogelstraat. Hier kan men zaterdag 7 december tussen 10.00 uur en 13.00 uur voor deze wijnen terecht.