Informatieavond voor deelnemende teams Kwizut

NULL

Informatieavond voor deelnemende teams Kwizut


Beek en Donk - De inschrijvingsperiode voor Kwizut is gesloten en dat betekent dat de balans opgemaakt kan worden. Maar liefst 147 teams hebben zich opgegeven voor dé kwiz van Beek en Donk: Kwizut! Dit is een waanzinnig aantal waar de organisatie ontzettend tevreden over is, maar tegelijkertijd roept het ook vraagtekens op.

Hoe kunnen zij er immers nog steeds voor zorgen dat alles zo soepel en veilig mogelijk verloopt voor zowel de kwiz- als de feestavond? Om die reden vinden zij het nodig om de deelnemers reeds wat belangrijke info te verstrekken vóór de kwizavond.

Daarom houdt Kwizut een informatieavond. Deze vindt 19 december plaats bij Café/zaal Dave van de Burgt (De zaal is open vanaf 19.30 uur).

Deze avond is verdeeld over twee sessies:

Teams 1-74 starten om 20.00 uur.
Teams 75-147 starten om 21.00 uur.
Indien je niet meer weet welk nummer je team heeft, kun je dit terugvinden op de website.

Het is belangrijk dat er van ieder team minimaal één iemand aanwezig is op deze avond, omdat onder meer het startbewijs voor Kwizut wordt verstrekt. Per team zijn maximaal 3 personen van harte welkom.

Tevens attendeert de organisaite alle teams erop dat deze avond de laatste mogelijkheid is om het inschrijfgeld te voldoen. Indien dit niet is voldaan, kan het startbewijs niet afgegeven worden. Gelukkig geldt dit maar voor een paar teams, de rest heeft het allemaal keurig betaald. Dus: controleer even of je reeds betaald hebt en zo niet regel dit dan nog vlug of betaal het uiterlijk de 19e december.