Lokale titels in collectie De Lage Beemden

NULL

Lokale titels in collectie De Lage Beemden


Beek en Donk - Ter gelegenheid van de opening van de bibliotheek in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk heeft de collectie een lokale ‘boost’ gekregen. Dit was een schenking van het college van burgemeester en wethouders.

NATUURlijk Laarbeek
Eén van de boeken die is toegevoegd aan de collectie is het fotoboek NATUURlijk Laarbeek. Dit is een uitgave van het IVN Laarbeek. Alle foto’s in dit boek zijn gemaakt in de kernen: Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout. Andere titels zijn ‘Waterwoordenboek’ van Wim Daniëls, Toppers van Toen van Jan Winkelmolen en ook boeken over de Beek en Donkse middenstand en de kunst in Laarbeek mogen niet ontbreken. Een volledig overzicht is te vinden op de site van de bibliotheek: www.bibliotheekdlb.nl.

Laarbeekse auteurs
Niet geschonken maar wel toegevoegd aan de collectie van de bibliotheek zijn de onlangs verschenen romans van de Laarbeekse auteurs Ria Dinnissen met haar boek Liever verre vrienden en Pierre Heesakkers met zijn boek Hertz.

De boeken zijn inmiddels opgenomen in de collectie van de bibliotheek in Beek en Donk en staan klaar om te worden uitgeleend. U bent van harte welkom in de bibliotheek.