Alzheimer Caf

NULL

Alzheimer Café toont filmfragmenten uit het leven gegrepen


Laarbeek/Helmond - Tijdens het Alzheimer Café, op donderdag 19 december, worden diverse filmfragmenten vertoond die 'uit het leven gegrepen' zijn. De stichting nodigt belangstellenden uit om na te denken over de verschillende aspecten van dementie en om in het café hierover samen in gesprek te gaan.

Het Alzheimer Café is geen echt café, maar een ontmoetingsplaats voor iedereen die met dementie, in welke vorm dan ook, te maken heeft. In een ongedwongen sfeer kan men lotgenoten ontmoeten, informatie krijgen en ervaringen delen. Elke derde donderdagavond van de maand, in Serviceflat de Ameide, Ameidepark 8 in Helmond.

Men kan een bezoek brengen aan het Alzheimer Café op donderdag 19 december, zonder aanmelding vooraf, vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom in de recreatiezaal van de Ameideflat. De entree is gratis. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de Alzheimer Afdeling Zuidoost Brabant. Het programma start om 19.30 uur. Daarna is er tijd voor een drankje. Rond 21.00 uur wordt de avond afgesloten en is iedereen welkom om nog iets te drinken en na te praten tot 21.30 uur.

Alle inwoners uit Helmond en omliggende gemeenten zijn van harte welkom in het Alzheimer Café. Bij vragen vooraf kan men contact opnemen met Lies van Houtem, Stichting LEVgroep Leven & Verbinden, telefoon 0492 - 59 89 89 (tijdens kantooruren).