Gemeentegids 2014 komt volgende week uit

NULL

Gemeentegids 2014 komt volgende week uit


Laarbeek - De nieuwe gemeentegids Laarbeek 2014 is klaar en valt volgende week bij u in de bus. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Laarbeek allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie. De gids zit bijgevoegd in de MooiLaarbeekKrant van week 51.

Papieren gids
De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn overzichtelijke plattegronden en een risico- en rampenwijzer in de gids opgenomen.
Mocht u na 23 december nog steeds geen gids in huis hebben. Dan kunt u deze gratig afhalen bij het gemeentehuis of onder vermelding van de gemeentegids Laarbeek en uw adres mailen naar info@aksemedia.nl.

Gemeentegids App
Uw gemeentegids is ook als gratis applicatie in de App/GooglePlay Store te vinden. Onder de naam Gemeentegids App zijn 1,9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, met bijbehorende informatie, altijd en overal te raadplegen.

Digitale gemeentegids
Akse Media levert tevens een zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke digitale gemeentegids, de SmartMap ( www.Laarbeek.SmartMap.nl ) gekoppeld aan de gemeentelijke website, www.Laarbeek.nl Deze is voorzien van alle informatie uit de papieren versie, Google Maps, een routeplanner met satellietcartografie en duidelijke zoekfuncties, en biedt door de interactieve wijzigingsmogelijkheden de meest actuele adresgegevens van alle instanties.

Wijzigingen
Wijzigingen voor de gemeentegids kunt u rechtstreeks doorgeven aan de uitgever, via e-mailadres: redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Laarbeek), telefoonnummer 0223-673010 , de bon achterin de gemeentegids of via de digitale gemeentegids www.Laarbeek.SmartMap.nl.