Kaartverkoop: Wedden Dat Je Lacht van start

NULL

Kaartverkoop: Wedden Dat Je Lacht van start


Lieshout – De kaartverkoop van ‘Wedden dat je lacht’ is van start gegaan. Deze avond, die al een aantal jaren wordt georganiseerd door carnavalsvereniging ‘De Roapers’, vindt plaats op 25 januari 2014 vanaf 19:00 in het Dorpshuis in Lieshout.

De W.D.J.L.-avond wordt de laatste jaren door steeds meer mensen bezocht en elk jaar wint de organisatie de weddenschap, want gelachen wordt er. Dit jaar is de avond weer in de grote zaal van het vernieuwde Dorpshuis en het programma liegt er niet om. Vier topkletsers t.w. Harry Hens, Berry Knapen, Rob Schepers (Sterksel) en Kitty Goverde komen in de ton te staan (of erlangs).

Het muzikale entertainment komt allemaal uit Laarbeek. Het Mariahoutse duo “Erpels uit een zekske” en de Lieshoutse formatie De P’s treden op tussen de kletsers door en de Aarlese groep De?Ve?ltOp sluit de avond af.

De eigen dansmariekes treden 2 keer op zowel met de gardedans als met de nieuwe showdans. Blaaskapel Het Mag Ginne Naam Hebben zorgt voor de muzikale omlijsting. Traditiegetrouw wordt er in de pauze roggebrood met zult gratis aangeboden.

De toegangskaarten zijn te koop bij DIO-Mark drogisterij, TOP1TOYS van Berlo en bij de balie van de Jumbo Lieshout. De prijs is slechts € 12,50 per kaart en vol is vol dus wees er snel bij.