Computercursus: Blijft u wel bij de tijd?

NULL

Computercursus: Blijft u wel bij de tijd?


Aarle-Rixtel – Men nadert 2014. De tijd gaat snel en men moet bij de tijd blijven. Leer daarom op een rustige manier werken met een computer of een laptop, zodat men straks van thuis uit zaken kan regelen. Men leert eerst een brief maken en dan volgt vanzelf het e-mailen.

Met e-mailen gaat men contact maken met anderen, maar ook met eigen familie, vrienden en kennissen ver weg of net om de hoek. Gaat men graag op vakantie, stuur dan een e-mail naar huis waar men verblijft en kijk op uw laptop of tablet hoe het met de kinderen en/of kleinkinderen is. Met een computer kan men ze volgen over heel de wereld. Verder leert men thuis al uw rekeningen betalen en zoeken op internet, zodat men alles kan vinden wat men wil weten. De kinderen en kleinkinderen weten precies hoe het moet, maar als men om hulp vraagt gaat het te snel.

Tijdens de cursus leert men op een rustige manier, om te gaan met een computer. Men heeft geen computer? Geen probleem. Dat wordt geregeld tijdens de duur van de cursus. Vraag vrijblijvend om informatie of meldt u aan voor de cursus die op woensdag 8 januari 2014 van start gaat. Negen personen in de voormiddag van 9.30 tot 12.00 uur en negen personen ’s- avonds van 19.00 tot 21.30 uur, in de geriefelijke computerkamer in het Multi Functioneel Centrum ‘De Dreef’, Duivenakker 76 te Aarle-Rixtel.

Cor Verschuuren Tel. 0492-382151, E-mail: cor.verschuuren@planet.nl.