1-Jarig bestaan van

NULL

1-Jarig bestaan van ‘De Boemerang’ in Beek en Donk


Beek en Donk – Tienerwerk Beek en Donk begon vorig jaar op 21 december met haar eerste activiteit. Ondertussen is er veel gebeurd en ontzettend veel bereikt. De Boemerang gaat het 1-jarig bestaan een beetje vieren op de open dag van de Gezondheids- en welzijnsmarkt op 11 januari 2014.

Bibliotheek de Lage Beemden, de nieuwe gymzaal, het Ontmoetingscentrum, Kindcentrum de Raagten, ViERBINDEN, Radio Kontakt en Tienerwerk De Boemerang zijn allen open van 11.30 tot 16.00 uur. Alles is in en rond het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Tevens wordt het nieuwe tienerveld daar geopend. Dus iedereen is bij deze van harte welkom.

Het tienerwerk functioneert nu zelfstandig, maar kan nog wel altijd terugvallen op ViERBINDEN. Het tienerwerk heeft een eigen tienerruimte volledig opgeknapt, heeft een naam bedacht (De Boemerang) en een eigen website, facebook en twitter opgezet.

De Boemerang heeft mede gezorgd voor een Laarbeekse website en heeft heel goede contacten met tienerwerk Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout waardoor al meerdere activiteiten samen tot stand zijn gebracht zoals de Laarbeekse spooktocht en PLUS ON TOUR disco’s (zie tienerwerklaarbeek.nl)

In een jaar tijd heeft tienerwerk Beek en Donk elke maand één activiteit en één disco georganiseerd, activiteiten zoals het schaatsen, Beauty & Game night, weerbaarheidtraining, gps-tocht, sportworkshop, graffiti workshop, brandweeravond en een creatieve workshop waren allen heel succesvol en goed bezocht.