Even rust voor de Teugelders

NULL

Even rust voor de Teugelders


Beek en Donk – De Teugelders van Ganzendonck hebben de drukke tijden achter de rug. Het begon allemaal met het Skipskutte eind oktober, waarna de ene bekendmaking de andere opvolgde en vervolgens de verschillende recepties binnen Laarbeek gepland stonden. Nu lijkt het even rustig te zijn, maar achter de schermen wordt door vele vrijwilligers gewoon doorgewerkt om de rest van het carnavalsseizoen vlekkeloos te laten verlopen.

Daar waar de meeste mensen op dit moment alleen denken aan de kerstdagen, oud op nieuw en wellicht een paar dagen of langer vrijaf van het werk, blijven een aantal mensen tussendoor ook nog bezig met carnaval. Meteen nadat het nieuwe jaar is begonnen staat op zondag 5 januari vanaf 13.11 uur de receptie van het Jeugdpaar en Luuk XLII op het programma. Deze gezellige middag vindt dit jaar plaats bij café zaal Dave v.d. Burgt.

Op 25 januari is er de vrijgezellenavond van het Boerenpaar, welke alleen bestemd is voor genodigden die zich hiervoor van te voren aanmelden. Vervolgens zal op zaterdag 1 februari het kleurrijke carnavalsblad Den Teugelder in de bus vallen van iedere Beek en Donkenaar.

Zaterdag 15 februari is de dag van de uitverkochte Sauwelavond, en de geweldige Seniorenmiddag, waarvoor kaarten kunnen worden besteld via www.teugelders.nl. Hier is ook het complete programma te zien is. Vanaf 15 januari zijn ook kaartjes verkrijgbaar bij drogisterij Ceelen aan het Heuvelplein. Een dag later, op zondag 16 februari, is de jeugd aan de beurt tijdens de Kindersauwelmiddag in muziekcentrum het Anker.

Na dat weekend is het nog een paar weken te gaan tot aan carnaval 2014. Wat er dan allemaal te doen is, is te lezen in Den Teugelder, te zien op de website van de Teugelders en zal o.a. via de MooiLaarbeekKrant bekend worden gemaakt.