Afbeelding

Jan van Duikeren & Friends bij Wim Beeren Jazz Society

Muziek

Jan van Duikeren & Friends bij Wim Beeren Jazz Society


Aarle-Rixtel - Het podium van Wim Beeren Jazz Society, in café Van Bracht aan de Kerkstraat, is op woensdag 22 januari gereserveerd voor trompettist Jan van Duikeren & Friends. Jan van Duikeren mag zich rekenen tot de nieuwe generatie buiten-categorie trompettisten in de Europese scene.

Zoals veel van zijn generatiegenoten is hij breed georiënteerd: Jan toerde en toert met Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Caro Emerald, met zijn eigen funk band en talloze andere formaties. Bij Van Bracht kiest hij voor een gelegenheids swing formatie. Zijn 'friends' die hij meebrengt, zijn niet de minsten: de inmiddels internationaal gelouterde pianist Peter Beets, bassist Aram Kersbergen (o.a. Ilse de Lange en voorheen bassist van Kane) en drummer Chris Strik.

Een puik gezelschap, het neusje van de zalm, dat het café weer op zijn grondvesten zal doen schudden. Wim Beeren Jazz Society rekent weer op een grote publieke belangstelling. Graag tot ziens op 22 januari! De aanvang is 20.30 uur en de entree bedraagt €7,00. Meer informatie: www.wimbeerenjazzsociety.nl en www.janvanduikeren.com.