Bella Fonte presenteert

NULL

Bella Fonte presenteert ‘Het verhaal van een autist’


Aarle-Rixtel – Schrijfster Bella Fonte geeft een lezing over haar boek ‘Het verhaal van een autist’ op vrijdagvond 7 maart om 20.00 uur in het Kouwenbergs Kerkje in Aarle-Rixtel.


In deze lezing zal de schrijfster het hebben over de moeilijkheden die ze als gezin tegen is gekomen bij het zoeken naar antwoorden op de vraag waarom haar jongste zoon zo anders reageert dan zijn leeftijdsgenoten. Ook vertelt ze over de lange weg die zij en haar gezin moesten doorstaan voordat er uiteindelijk een diagnose was: A.S.S., oftewel autisme. Bella Fonte gaat in op de geestelijke moeilijkheden waar haar zoon Peter mee te maken heeft gehad voordat de diagnose op tafel kwam te liggen.

Bella: “Tevens wil ik er tijdens mijn lezing voor pleiten, dat elke autist de begeleiding of ondersteuning krijgt die hij of zij zo nodig heeft. Zonder de juiste begeleiding loopt het namelijk vroeg of laat volkomen spaak.” Na de lezing worden specifieke vragen beantwoord en daarvoor komt ook een deskundige de schrijfster ondersteunen. De deskundige is van de Stichting Eden uit haar verhaal.

De entree voor de lezing is gratis, maar men van de Stichting is zeer erkentelijk voor een kleine vrijwillige bijdrage, voor het onderhoud en het in stand houden van deze knusse locatie. Koffie en thee zijn op de locatie verkrijgbaar voor €1,00 per kop.