Afbeelding

Klassenfototentoonstelling bij Heemkundekring 'De Lange Vonder'

NULL

Klassenfototentoonstelling bij Heemkundekring 'De Lange Vonder'


Beek en Donk - Heemkundekring De Lange Vonder in Beek en Donk houdt op 15 en 16 maart een grote fototentoonstelling over het onderwijs in de kern. De Heemkundekring heeft al veel foto's, maar als de Beek en Donkenaren ook mooie schoolfoto's uit eigen schooltijd, kunnen zij die beschikbaar stellen voor deze tentoonstelling.

Eigen foto’s
De Heemkundekring nodigt iedereen graag uit om met uw (oude) foto's op donderdagmiddag of avond naar de Heemkamer te komen. Het mogen groepsfoto's zijn of afbeeldingen van activiteiten die met de school te maken hebben. Uiteraard krijgt men de foto's ongeschonden terug.

Tentoonstelling
Er worden vooral veel klassenfoto’s getoond van de huidige basisscholen in Beek en Donk, maar ook van de voormalige huishoudschool, lagere scholen en kleuterscholen, zoals de Mariaschool, Het Woelige Hoekje, de Canisiusschool, de St-Jozefschool enzovoort.

Informatie
Middels De MooiLaarbeekKrant informeert de Heemkundekring over de tentoonstelling. De datum en plaats staan wel vast: 15 en 16 maart in Het Anker aan de Pater Vogelsstraat.