Klussers in Aarle-Rixtel gezocht voor NLdoet

NULL

Klussers in Aarle-Rixtel gezocht voor NLdoet


Aarle-Rixtel - Duizenden maatschappelijk betrokken Nederlanders steken op 21 en 22 maart 2014 de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.


De mensen die zin hebben om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan, kunnen meedoen met NLdoet. In Aarle-Rixtel worden dit jaar in totaal 14 klussen geklaard. Dit kan alleen niet zonder de hulp van extra klussers. Voor de volgende vrijwilligersorganisaties worden nog helpende handen gezocht.

• Handboogvereniging De Eendracht gaat op 22 maart van 10.00u tot 16.00u de oude bogen en pijlen repareren, worden er nieuwe pijlen voor de jeugdleden gemaakt en moeten er nieuwe 3D doelen gerealiseerd worden. Zij zoeken hiervoor nog 5 klussers.

• Op 22 maart van 9.30u tot 15.30u gaat de Scouting Aarle-Rixtel een uitdagende speelberg maken voor kinderen. Deze zal geheel scoutingproof gemaakt gaan worden, een grote berg zand met klimbuizen, hout, groen en touwen. Het resultaat dat ze willen bereiken is dat kinderen uitgedaagd worden om buiten te gaan ontdekken, klimmen en klauteren. Wil jij Scouting Aarle-Rixtel helpen?

• De Jeugd3daagse Aarle-Rixtel gaat haar 28e jaar in. Om het terrein staan ieder jaar bouwhekken met een mooie, grote poort, deze poort is na zoveel jaar aan vervanging toe. Ze zoeken mensen die hen op zaterdag 22 maart van 9.00u tot 13.00u kunnen helpen een nieuwe poort te maken. Verder zijn er nog een aantal kleine klussen zoals het verbeteren van de wasstraat, nummerbordjes vervangen en het opknappen van spellen.

Aanmelden voor bovenstaande of een van de 30 andere leuke klussen kan via www.nldoet.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op 0492-328807 of vrijwilligerswerk@vierbinden.nl.