'Carnabeats' zaterdag uitverkocht

NULL

'Carnabeats' zaterdag uitverkocht


Lieshout - Ruim 2 weken voor Carnaval is de Carnabeats zaterdagavond uitverkocht. Hiermee is een opkomst voor zaterdag van 600 jongeren zeker. Door de berichten over de uitverkoop van zaterdag groeit de belangstelling voor maandag, waar nog kaarten voor beschikbaar zijn.

Vorig jaar was Carnabeats een groot succes met een totale opkomst van 1200 (vooral) Laarbeekse jongeren over de 2 avonden. Carnabeats vindt plaats op zaterdag 1 en maandag 3 maart in de nieuwe feestzaal van het Dorpshuis in Lieshout. De zaal wordt speciaal voor dit festival verbouwd tot een echte disco, waar de jeugd zich zal verbazen van licht, geluid en andere effecten.

Voor zaterdag is het maximum bereikt, hier zijn ook aan de tent geen kaarten meer verkrijgbaar. Voor maandag zijn nog genoeg kaarten beschikbaar bij: Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout, Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk.

De jeugd dient zich bij de ingang verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart. Men laat alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12-jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten, deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs van harte welkom. Er wordt naast de populaire frisdranken ook alcoholvrij bier met een lekker bijsmaakje geschonken.

Deze carnavalsavonden, genaamd 'Carnabeats' is speciaal voor de jeugd van Laarbeek van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar, die voorheen Carnaval buiten Laarbeek vierden. Grotere afstanden, steden die niet altijd even veilig zijn, ouders verliezen zelf hun vrijheid, vooral de carnavalsvierders wanneer kinderen op grote afstand feest gaan vieren. Veel ouders zien dit graag anders. Men is meer gerust en het geeft een beter gevoel, maar ook gemak, als de jeugd in eigen gemeente kan blijven.

Het feest is zo populair dat al snel voldoende vrijwilligers zich hebben aangemeld bij de organisatie. Deze maken deel uit van het 'sfeerbeheerteam. Binnenkort is het programma bekend. Kijk hiervoor op www.carnabeats.nl.