Afbeelding

Cli

NULL

Cliënt van 'De Nieuwe Werf' maakt kunstwerk voor 'Starter van het Jaar' Koen Schrama


Lieshout – Patrick van Overbeek (26) uit Helmond bracht afgelopen donderdag een bezoek aan Koen Schrama (28), eigenaar van TRIA Fietsen. Patrick maakte bij dagbestedingscentrum 'De Nieuwe Werf’ in Beek en Donk de kleurrijke trofee voor de ‘Starter van het Jaar Peel-Noord 2013’. Koen Schrama was de gelukkige winnaar van deze verkiezing.


Een prominente plek
De gewonnen trofee heeft een vaste plek op de toonbank van de fietsenzaak. Trots vertelt Patrick: “Ik heb de tak eerst wit gemaakt en daarna de kleuren erop gezet. Door aan de slag te gaan, ontstaat het vanzelf.” Het kunstwerk staat op een solide houten voet en is voorzien van 3D- geprinte naamplaatjes: van de kunstenaar, de winnaar en stichting ORO.

Kleurrijk en inspirerend
“Weet je dat de ‘Ondernemer van het jaar’ dit kunstwerk wel had willen winnen”, vertelt Koen aan Patrick. De jonge kunstenaar lacht bescheiden. Voor Koen is het kunstwerk niet ‘gewoon iets’, maar kleurrijk en inspirerend.

Nieuwsgierig geworden naar andere kunstwerken van ORO? Neem dan eens een kijkje in Beek en Donk aan de Wethouder Heinsbergenplein 4.