Afbeelding

Feesten, beleven en winnen bij de Teugelders

NULL

Feesten, beleven en winnen bij de Teugelders


Beek en Donk – Carnaval bij de Teugelders van Ganzendonck bestaat dit jaar uit feesten, beleven én winnen. Hoogtepunt wordt ook dit jaar ‘Ganzendonck Draait Door!’ op zondagavond vanaf 20.00 uur in muziekcentrum het Anker. Andere hoogtepunten zijn op zaterdagavond ‘Luuk’s Bontenaovend’, maandagavond ’kWITutBètter!’ en dinsdagmiddag de boerenbruiloft.

Zaterdagavond
Zaterdagavond met carnaval steken de Teugelders zich bij de Tapperij in het bont. Geen echt bont natuurlijk, maar wel bonte kleuren. Partyzanger Roy Dekkers komt menig feestnummer brengen en Prins Luuk XLII zelf zal voorgaan in het, al dan niet foute, feestgedruis.

Zondagavond
De feestband ‘Wir sind Spitze!’ verandert het Anker op zondagavond het Anker in één grote feestende massa. Vanaf 20.00 uur, net voordat de band begint te spelen, en tijdens een pauze van de band zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de volwassenen optocht. De rest van de avond is de band aan het woord en wordt het grootste carnavalsfeest van het jaar gehouden.

Maandagavond
Maandagavond staat in het teken van ‘kWITutBètter!’. De zangeressen van de succesvolle Dorini’s komen de Tapperij op z’n kop zetten en daarlangs kan men consumptiemunten winnen. Hoe? Dat zal die avond pas duidelijk worden.

Dinsdag
Tijdens de laatste dag van carnaval 2014 wordt het boerenpaar, gevormd door Paul Meulensteen en Karin Biemans, in de on-echt verbonden. Vanaf 12.11 uur vindt deze ludieke boerenbruiloft plaats bij de Tapperij. Alle verdere informatie is te vinden op www.teugelders.nl.