ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor bijzondere vakanties

NULL

ViERBINDEN zoekt vrijwilligers voor bijzondere vakanties


Laarbeek - Voor de Bijzondere Vakanties van het Nederlandse Rode Kruis is ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek op zoek naar vrijwilligers die de zorg van haar gasten op zich willen nemen. Deze gasten zijn mensen met een beperking die niet meer op een 'normale' vakantie kunnen omdat zij meer zorg nodig hebben.

In de vakantieweken van het Rode Kruis is er volop tijd voor individuele aandacht voor de gasten. Werkzaamheden bestaan o.a. uit de dagelijkse verzorging en begeleiding van de gasten; verantwoordelijk voor de hygiëne rondom de gastenverblijven; het verrichten van enkele huishoudelijke werkzaamheden; overleggen met de verpleegkundigen en gasten over de zorgverlening; begeleiden van de gasten tijdens excursies of individuele uitstapjes.

De vrijwilliger heeft bij voorkeur recente en relevante werkervaring in de zorg (niet verplicht) of is anders bereid om een cursus ADL te volgen. Men dient minimaal 18 jaar oud te zijn. De vakantieweken beginnen op maandagmorgen en duren tot zaterdagochtend. Reiskosten worden vergoed en de vrijwilliger heeft gratis overnachting en maaltijden. Gedurende de week ben je via het Nederlandse Rode Kruis verzekerd.

Voor meer informatie over vrijwilligersvacatures kan men contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk. Tel. 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.vierbinden.nl of te vinden in de vacaturemappen van de dorpsservicepunten.