De Theo

NULL

De Theo’s in top 11 Giel Beelen


Beek en Donk – De Theo’s uit Ganzendonck staan met hun nummer ‘Wa is da toch’ in de top 11 carnavalshits van Giel Beelen. De winnaar wordt 26 februari bekendgemaakt. Antwan van Horik van De Theo’s heeft geen verwachtingen: “De kans is één op elf. Ik heb geen flauw benul wat er gaat gebeuren.”

Stemmen
Giel Beelen is dit jaar weer op zoek gegaan naar de carnavalshit van 2014 en laat mensen stemmen op hun favoriet. Antwan: “Ons nummer werd goed opgepikt. We hebben onze achterban in Ganzendonck opgetrommeld om te stemmen en dat verspreidt zich nu als een vlek verder.”

Wa is da toch
De Theo’s komen de balkanband Klavan regelmatig tegen op festivals. Klavans manier van muziek maken deed de mannen verbazen. Hieruit is het nummer ‘Wa is da toch’ geboren. Het nummer is te luisteren op: http://giel.vara.nl/carnaval. Hier kan eveneens gestemd worden.

De Theo’s
De Theo’s zijn drie aangename conciërges. De conciërges zorgen dat ieder feest ordelijk verloopt met hun theateract of presentatie. Zij hebben op de festivals Lowlands en Paaspop gestaan en komen ieder jaar graag terug naar hun geboortedorp, Ganzendonck, om carnaval te vieren.