Afbeelding

Programma Carnabeats bekend

NULL

Programma Carnabeats bekend


Lieshout - Op zaterdag 1 maart en maandag 3 maart vindt er in de grote zaal in het Dorpshuis te Lieshout voor de vijfde keer ‘Carnabeats’ plaats, het carnavalsfeest voor jongeren. Voor zaterdag is het maximum van 600 carnavalsvierders bereikt en zijn er geen kaarten meer te verkrijgen. Voor maandagavond zijn nog kaarten te koop bij de voorverkoopadressen.

De grote zaal wordt speciaal voor dit festival verbouwd tot een echte disco, zodat de jeugd zich verbaast van licht, geluid en andere effecten en het ook impact heeft. Het festival is bedoeld voor de leeftijdgroep die overal buiten valt. De jeugd dient zich verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart welke bij de ingang moet worden getoond.

Er wordt alcoholvrijbier in diverse smaken en populaire frisdrank geschonken, geen alcohol. Toch is legitimatie verplicht om er zeker van te zijn dat de juiste doelgroep ook wordt toegelaten, men krijgt een duidelijk herkenbaar polsbandje. Er wordt toegezien door het ‘sfeerbeheerteam’ wat uit ca. 30 vrijwilligers bestaat per Carnabeatsavond. Men laat alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12-jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten, deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs van harte welkom.

Heeft men een entreekaartje gekocht van Carnabeats dan is hierbij inbegrepen een gratis consumptiemunt en kan men gratis de jas bij de garderobe afgeven. De Carnabeats ingang ligt aan het Kerkhofpad, daar dienen de fietsen te worden geplaatst. Door verkeersregelaars worden voor auto’s bij de kiosk tijdens de spitsperiode ‘Kiss en Drive’ plaatsen gemaakt. Andere ingangen geven geen toegang tot Carnabeats.

Het definitieve programma
Zaterdag 1 maart ‘The original styles’
Optredens van DJ WayOut, DJ Trusic, DJ Bastian en de Party Jockey Tim eind(bazen)show.

Maandag 3 maart ‘The harder styles’
Hiervoor komt DJ WayOut nogmaals, DJ MY$TER!A en Neils Whiz en wordt afgesloten door Party Jockey Tim.

Speciaal carnavalsnummer
Party Jockey Tim heeft voor Carnabeats een special carnavalsnummer gemaakt met een leuke videoclip. Deze is op YouTube te bekijken via: ‘Party Jockey Tim – Confetti in je onderbroek’.

Carnabeats is financieel mogelijk gemaakt door o.a. ViERBINDEN, Rabobank Peel Noord, Rotary Gemert Beek en Donk Lieshout, Gemeente Laarbeek en DIO Drogist Mark

Er zijn nog toegangskaarten in de voorverkoop verkrijgbaar voor maandag. Kijk voor het programma en andere wetenswaardigheden op www.carnabeats.nl