Rob Scheepers en Berry Knapen bij ASV'33

NULL

Rob Scheepers en Berry Knapen bij ASV'33


Aarle-Rixtel - In de kantine van ASV'33 wordt op 28 februari de carnaval weer ingeluid met een gezellige avond, met als thema ‘Ut zit wel snor!!!’. ASV is er in geslaagd om twee absolute topkletsers naar Aarle-Rixtel te halen, namelijk Berry Knapen en Rob Scheepers. Laatstgenoemde won onlangs voor de vierde keer de Zilveren Narrenkap als beste kletser bij de Keiebijters in Helmond.


Om 20.15 uur gaat de kantine open en vanaf 20.45 uur begint het programma, met het ‘begraven’ van prins Daan (Daniels). Vervolgens zal de nieuwe prins van ASV bekend worden gemaakt. Hier volgen acht van de elf hints: 1. Kreeg carnaval met de paplepel ingegoten! 2. Houdt van een feestje! 3. Fanatiek ASV-er! 4. Van veel markten thuis! 5. Ondernemend! 6. Verdedigt de belangen van ASV! 7. Is dol op de derde helft! 8. Let op de kleintjes!

Voor de best verklede ASV-ers zijn er leuke prijzen te winnen. Ook Jan-Willem d’n Uurste, prins carnaval van Ganzegat, zal met een deel van zijn gevolg aanwezig zijn. De livemuziek wordt verzorgd door DJ Ronald Lentjes (Discotheek ‘The ultimate dream’). Toegang tot de carnavalsavond is vanaf 18 jaar.