Opstartavond Contactgroep Laarbeek

NULL

Opstartavond Contactgroep Laarbeek


Laarbeek - Contactgroep Laarbeek heeft op donderdag 6 maart een opstartavond. Deze avond is voor mannen en vrouwen die hun levenspatroon van hard werken en leveren van prestaties plotsklaps hebben zien instorten.


Vaak veroorzaakt door werk gerelateerde klachten, overgaand in relationele spanningen in het gezin en (in)directe omgeving. Mensen die (tijdelijk) uit balans of oververmoeid zijn en/of de ongemakken van een burn-out (nog steeds) ondervinden. Ook gezinsleden/familie/vrienden van die mensen, die direct te maken hebben met deze ongemakken, zijn welkom. Door een grote verscheidenheid aan klachten is het risico groot dat deze mensen vast lopen in hun sociale en maatschappelijke omgeving. De avond biedt informatie over de opzet, mogelijkheden, de effecten op herstel en de intense kracht van elkaar ondersteunen. Ook zal de korte film 'Zelfhulp werkt' worden vertoond.

Door deelname aan een contactgroep kun je met elkaar in gesprek gaan over de kwaliteit van het leven, ervaren klachten, tips en trucs, of andere beperkte mogelijkheden. Het draagt bij aan het herwinnen van het gevoel van eigenwaarde en het er mogen zijn als mens. De opstartavond is in het Ontmoetingscentrum, Otterweg 29, Beek en Donk. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis. Voor vragen: contactgroeplaarbeek@gmail.com.