Carnavalsopening CV De Heikneuters

NULL

Carnavalsopening CV De Heikneuters


Mariahout – Komende zaterdag zal het carnaval geopend worden met de heilige mis om 12.30 uur, gevolgd door de sleuteloverdracht. 12:30 de heilige mis en vervolgens de sleuteloverdracht.


CV De Heikneuters opent dit jaar het carnaval met een ‘magic goochelshow’, verzorgt door Magic Steve. Een goochelshow voor jong en oud, maar speciaal voor de jeugd van 0 -12 jaar heeft deze goochelaar een kindershow ontwikkeld. Het optreden vindt plaats in het buurthuis van Mariahout om 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Aansluitend zullen de diverse hoogheden en hun gevolg de carnaval openen met een muziekspel waar ook de bezoekers in de zaal actief bij worden betrokken. Kom op 1 maart van 19:00-22:00 uur naar het buurthuis in Mariahout voor een ‘magic’ opening van carnaval 2014! Daarna kunt u allen naar Café/Zaal De Pelgrim samen met de fantastische muziekgroep blaaskapel Bres Bend BOB. Een groep bestaande uit zestien personen die verschillende soorten herkenbare populaire pop-, soul- en rockmuziek spelen, waarvan vele arrangementen in eigen beheer zijn geschreven. Zij beschikken over een uniek, eigen geluid wat door het publiek enorm gewaardeerd wordt.

Op zondag start in Lieshout om 13.00 uur de optocht met de ontbinding hiervan in Mariahout, waar om 19.00 uur de prijsuitreiking plaatsvindt bij De Pelgrim. Daarna is het bal met de DJ.

Maandagochtend is het ontbijten met de prins waar een overvol programma is, met o.a. de bekendmaking van de kneuter van het jaar 2014. In de avond is er bij De Pelgrim een ‘foute avond’, wat inmiddels een begrip is geworden in het Heidurp. Hier zal men menig mensen uitgedost zien rondlopen als het maar fout is.

Op dinsdag is het de middag van de Hoge raad en de jeugdcommissie waar we een schot voor de boeg gaan houden en voorin het café een uitgebreid programma hebben voor de kinderen. Deze middag begint om 13.00 uur. Dinsdagavond, de afsluitende avond van het carnavals seizoen, starten we om 19.30 uur bij de Oranjebar, waarna we om 22.00 uur vertrekken richting De Pelgrim, om het feest compleet te maken tot 24.00 uur. Iedereen is uitgenodigd om gezellig op één of meerdere van deze activiteiten te komen, om daar gezellig met ons prinsenpaar het glas te heffen.