Concert Accordeonvereniging Jan Martens in Zonnetij

Muziek

?Concert Accordeonvereniging Jan Martens in Zonnetij


Aarle-Rixtel - Accordeonvereniging Jan Martens geeft donderdag 20 maart vanaf 19.30 uur een concert in de ontmoetingsruimte van Zonnetij in Aarle-Rixtel.


De vereniging is in 1997 door Jan Martens opgericht en telt momenteel 14 leden. Alle nummers zijn door Jan gearrangeerd en/of gecomponeerd. Het repertoire is erg populair bij de bezoekers van hun concerten. In de afgelopen jaren zijn er twee cd's gemaakt, waarop een deel van het repertoire te horen is. Daarnaast heeft de dirigent van de door hem gecomponeerde werken, twee boekwerken samengesteld. Deze cd's en boekwerken zijn verkrijgbaar bij Jan Martens. op www.accordeonverenigingjanmartens.nl vindt u meer informatie.

Het repertoire bestaat onder andere uit; polka's, walsen, tango's, foxtrot, marsen, etc. Kortom muziek die ons weer terug brengt in de tijd. Iedereen is van harte welkom.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt €5,00. Dit bedrag is inclusief een kop koffie en 2 consumpties. Vanaf donderdag 6 maart zijn de kaarten voor deze avond te koop bij het dorpsservicepunt, gevestigd in de ontmoetingsruimte van Zonnetij. Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 11.30 uur.