On Impulse met Deborah Carter bij Wim Beeren Jazz Society

Muziek

On Impulse met Deborah Carter bij Wim Beeren Jazz Society


Aarle-Rixtel - Op het podium van Wim Beeren Jazz Society in Café Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel gaat er op woensdag 26 maart weer iets bijzonders gebeuren. Electric jazz/fusion van de fijnste soort wordt voor het voetlicht gebracht door de groep On Impulse, bestaande uit drummer Sebastiaan Cornelissen, toetsenist Coen Molenaar en basgitarist Frans Vollink.


Als je als band hebt getoerd met trompettist Randy Brecker, dan heb je een aardig visitekaartje afgegeven. Het bewijst bovendien weer eens wat voor uitzonderlijk talent er in Nederland op dit gebied rondloopt. De geweldige chemie tussen de bandleden zorgt voor een waarlijk explosief repertoire, waarbij 'groove' met hoofdletters mag worden geschreven.

On Impulse wordt aangevuld met de Amerikaanse zangeres Deborah Carter, die inmiddels wereldwijde bekendheid geniet. Ruim 2 jaar geleden was zij al eens te gast bij Van Bracht met een overdonderend optreden.

Voor een voorproefje kunt u kijken op www.onimpulse.eu. Wim Beeren Jazz Society ziet u graag op 26 maart bij Café van Bracht in Aarle-Rixtel. Aanvang 20.30 uur, entree €7,00 per persoon. Kijk ook op www.wimbeerenjazzsociety.nl