Speciale avond Liedertafel

Muziek

Speciale avond Liedertafel ’t Nachtpitje

Beek en Donk - De maandelijkse meezingavond van Liedertafel ’t Nachtpitje op vrijdag 25 april is een speciale avond en wel om 2 redenen. Allereerst zal het koor ‘Plezzang’ uit Nuenen hen komen bezoeken voor een gastoptreden.

Plezzang is een groep enthousiaste mensen die het leuk vindt met elkaar Nederlands repertoire te zingen. Met als hoofddoelen: Fijn zingen, gezelligheid en muzikale ontwikkeling. Een keer in de week komen ze bij elkaar en gaan dan onder leiding van Willem van der Heijden nieuwe liedjes instuderen en bekend repertoire herhalen en verbeteren. Willem begeleidt hun daarbij op zijn V-accordion.

Ten tweede: de dag erna is Koningsdag en dat wil ’t Nachtpitje niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om middernacht drinken ze gezamenlijk een oranjebitter en zingen het Wilhelmus.

Wil je er bij zijn kom dan vrijdag 25 april naar Café Zaal de Tapperij aan de Kerkstraat in Beek en Donk. Zangbundels liggen klaar en ze starten om 21.00 uur. Ga voor meer informatie over Liedertafel ’t Nachtpitje naar www.hetnachtpitje.weebly.com.